Feed on
Posts
Comments

Nyt on aika kurkistaa tämän syksyn ja talven elokuvauutuuksiin ja siihen mitä tapahtuu elokuvien alalla tänä syksynä ja talvena – millaisia uutuuksia on tulossa elokuvateattereihin tänä syksynä ja talvena tarjoamaan meille uudenlaisia elokuvaelämyksiä?
Elokuvateattereiden tarjoamat valikoimat ovat niin laajat jo pelkästään erilaisten elokuvagenrejen osalta, mutta myös erilaisten elokuvien osalta, että toisinaan elokuvafanille voi tulla eteen valinnanvaikeus ja pääsi saattaa mennä pyörälle. Siinä missä yksi tykkää kauhusta ja toinen trillereistä, joku toinen ei välttämättä halua katsoa kauhuelokuvia lainkaan, koska näkee niiden katsominen jälkeen painajaisia tai alkaa pelätä yksin kotona illan pimetessä. Jonkun toisen mielestä ainoastaan romanttiset elokuvat ovat elokuvia isolla E:lla. Joissakin tilanteissa saatat miettiä, mikä elokuva olisi tarpeeksi hyvä, jotta se kannattaisi mennä katsomaan elokuvateatteriin ja mitä elokuvaa kannattaisi lähteä katsomaan joko hyvän ystävän tai oman rakkaan kanssa. Tällaisissa tilanteissa on hyvä vinkki lukea elokuvista kirjoitettuja arvosteluja – sekä kriitikkojen että toisten elokuvafanien arvostelut antavat elokuvista tärkeää tietoa. Tälle sivulle on koottu muutamia ajatuksia muutamista syksyn ja talven uutuuselokuvista, mutta tarjonta on niin kovin laaja, että kannattaa lukea vinkkejä myös muilta sivuilta.

Inferno

Eräs syksyn odotetuimmista ulkomaalaisista uutuuksista on Tom Hanksin tähdittämä Inferno, joka saapuu Suomen elokuvateattereihin 14.10.2016. Jos olet Tom Hanks –fani, ei tätä elokuvaa kannata jättää väliin.Inferno tarjoaa sekä draamaa että jännitystä ja sen on ohjannut Ron Howard. Tom Hanksin lisäksi elokuvan pääosissa nähdään Felicity Jones, Omar Sy, Irrfan Khan, Ben Foster sekä Sidse Babett Knudsen. Elokuvan ikäraja on 12 vuotta.

Elokuvassa jatketaan Da Vinci –koodista tutun Robert Langdonin tarinaa ja tällä kertaa tämä kyseinen symbologi yrittää selvittää Danteen liittyvän arvoituksen. Robertin harteilla on suuri taakka, koska jos hän epäonnistuu, on puolet maailman väestöstä vaarassa kuolla vaarallisen viruksen vuoksi. Jännitystä ei siis tästä elokuvasta puutu.

Jack Reacher – paluu päämajaan

Tom Hanksin ohella myös toinen suosikkinäyttelijä, Tom Cruise, palaa valkokankaalle uuden elokuvan myötä tänä syksynä – Tom Cruise nimittäin siivittää elokuvaa Jack Reacher – paluu päämajaan. Kyseessä on jatko-osa aikaisemmin julkaistuun elokuvaan. Myös tätä elokuvaa on jo taidettu ehtiä odottaa. Suomen ensi-iltaan elokuva pääsee 21.10.2016 ja sen ikäraja on 16 vuotta. Elokuva tarjoaa sekä seikkailua, jännitystä että toimintaa.
Tässä elokuvassa elokuvan päähahmo Jack Reacher jakaa oikeutta omalla tavallaan. Elokuva perustuu Lee Childin suosittuun Jack Reacher –nimiseen kirjasarjaan, joka on ollut maailmanlaajuinen menestys.

Ouija: Origin of Evil

Tänä syksynä kauhuelokuvien ystäville on luvassa mielenkiintoinen ja jännittävä elokuvauutuus – Mike Flanaganin ohjaama elokuva Ouija: Origin of Evil, joka pureutuu spiritismin karmivaan maailmaan ja tutustuu pimeyden voimiin. Ouija: Origin of Evil -elokuvan tapahtumat sijoittuvat Los Angelesiin vuoteen 1965. Elokuvan Suomen ensi-ilta esitetään 21.10.2016 ja elokuvan ikäraja on 16 vuotta.

Bridget Jones`s Baby

Myös Bridget Jonesin fanit ovat saaneet tänä syksynä ilouutisia, koska Bridgetin tarina sai syksyllä jatkoa uuden Bridget Jones`s Baby –elokuvan myötä. Luvassa on siis jälleen sekä romantiikkaa että komediaa Bridgetille ominaiseen tyyliin. Tämä elokuva on saanut Suomen ensi-iltansa 16.9.2016 ja sen ikäraja on seitsemän vuotta. Elokuvassa kerrotaan hauskalla tavalla mitä tapahtuu kun Bridget on raskaana. Miten Bridget suhtautuu tähän aivan uudenlaiseen elämäntilanteeseensa? No, tietysti bridgetmäisellä tavalla, joka tarjoaa hulvattomia hetkiä elokuvateatterin penkillä.

Muita uutuuksia

Myös esimerkiksi erilaisia suomalaisia uutuuksia on ilmestymässä syksyn ja talven aikana elokuvateattereiden ensi-iltoihin, mikä onkin erityisen ilahduttavaa – on aina hienoa päästä seuraamaan kotimaista kädenjälkeä ja näyttelijäsuorituksia valkokankaalla. Mielenkiintoinen kotimainen uutuus on esimerkiksi Samppa Batalin ohjaama Äpärä, jonka pääosissa nähdään muunmuassa Eppu Pastinen ja Satu Silvo.